"Порошенко му@ак, Донбасс рулит": закрили магазин, який видавав чеки з цим написом


Закрили у Києві магазин "Еко-лавка" на Солом'янській вулиці після візиту радника міністра внутрішніх справ Іллі Ківи. Заклад видавав чеки з написом "Порошенко мудак, Донбас рулить".
Інші ж магазини мережі працюють у звиному режимі, так як у них на чеках немає написів.
За словами директора магазину Лариси, сталася хакерська атака.

Автор: strana.ua
Закрили магазин "Еко-лавка" на Солом'янській вулиці після візиту радника міністра внутрішніх справ
Закрили магазин "Еко-лавка" на Солом'янській вулиці після візиту радника міністра внутрішніх справ
"В одному з магазинів на касові апарати залили ці загальновідомі написи. І потім прийшли такі люди, які викликали поліцію. Касові апарати підключені до інтернету і, мабуть, там не було захисту від стороннього доступу. Підключилися до нього і залили те, що потрібно було залити, напевно", - пояснила директор.
"Я сумніваюся, що хтось зі співробітникі міг внести написи на чеки." Еко-лавка "- маленька мережа, вона не велика, щоб таким займатися. Ми не боїмося, що хтось прийде розбиратися", - зазначила продавщиця.
Радник глави МВС Ілля Ківа разом з націонал-радикалом Дмитром Корчинським, купивши товар в одному з магазинів мережі "Еко-лавка" в Києві, виявили на чеку напис: "Порошенко мудак, Донбас рулить". Продавщиця стверджувала, що чеки підкинули і інші чеки не містять такого напису. Ківа викликав поліцію і співробітників СБУ, а також погрожував продавчині.

Related

Суспільство 5073033172233799194

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item