В районі Світлодарської дуги під час порятунку пораненого загинули троє бійців ЗСУ

Ілюстративне фото
В Донецькій області в районі Світлодарської дуги троє військовослужбовців Збройних сил України загинули під час спроби врятувати свого колегу по службі, повідомили у прес-центрі штабу АТО.
"Один з них, будучи пораненим, аби не потрапити в полон і знищити противника, привів у готовність до застосування ручну гранату. Проте, хлопцеві не вдалося реалізувати свій план. Від поранень він помер на місці", - йдеться у повідомленні штабу в Facebook
Зазначається, що тіла загиблих військовослужбовців було знайдено, однак внаслідок сильної вогневої активності проросійських бойовиків їх не вдалося евакуювати. На даний час проводиться процедура щодо їх повернення.
У штабі АТО наголосили, що інформація про приналежність загиблих українців до диверсійно-розвідувальної групи не відповідає дійсності.
Пізніше у штабі уточнили, що інцидент стався у вівторок, 2 травня. 
Нагадаємо, що 3 травня під час планових занять з бойової підготовки в одній з бригад, що виконує завдання в районі проведення АТО, внаслідок підриву імітаційних засобів вибухову травму та осколкові поранення голови та шиї отримав військовослужбовець. Від отриманих травм він загинув дорогою до лікарні. 

Related

Події в Україні 8535736765856885345

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item