Українок намагалися продати у секс-рабство до Кіпру


В аеропорту "Жуляни" (Київ) затримали міжнародну групу, яка продавала дівчат за кордон у секс-рабство. Потерпілих намагалися відправити до Кіпру. Торгівців людьми затримали у ніч проти 11 травня.
Про це повідомив сектор комунікації поліції Чернігівщини.
"Зловмисники вербували дівчат через соцмережі. В подальшому їх продавали за кордон. Міжнародну злочинну групу організував громадянин Туреччини. Він є студентом одного із київських вишів. Спільниця його - з Чернігова. Між собою работоргівці розподілили ролі. Іноземець займався оформленням закордонних документів та відправкою секс-рабинь за кордон. А напарниця підшукувала малозабезпечених кандидаток у рідному Чернігові. Дівчат заманювали обіцянками високої зарплатні. Їхню роботу оцінювали у $3,5 тис. на місяць", - розповіли у поліції.
"Окрім цих двох потерпілих дівчат, згодом мали переправити ще трьох чернігівчанок. "Рабинь" повернули додому. Нині з ними спілкуються правоохоронці. Підозрюваних помістили до ізолятору тимчасового тримання. У громадянина Туреччини вилучили нерозмитнений автомобіль "Мерседес", який використовувався для здійснення злочину", - додали у прес-службі.
Інформацію про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрили кримінальне провадження. Затриманим загрожує від 5 до 12 років позбавлення волі із конфіскацією майна або без такої. Триває досудове розслідування.
Банду, яка схиляла харків'янок до проституції за кордоном, затримали правоохоронці. З'ясувалося, що жителі Харкова - 29-річна жінка і чоловіки 39 і 56 років, організовували виїзд молодих дівчат до Туреччини. Пропонували роботу в нічних клубах одного з міст Туреччини. Дівчата під час роботи мали шукати потенційних клієнтів для надання їм сексуальних послуг. Підозрюваних затримали в Дніпрі та Харкові.

Related

Суспільство 2329906342599018811

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item