Україна домовилася з Китаєм про реконструкцію Шулявського моста у Києві

Шулявський міст у Києві обвалився 27 лютого 2017 року
Перший віце-прем‘єр-міністр – Міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів та Китайська корпорація доріг і мостів домовилися про будівництво мосту біля Кременчука та реконструкцію Шулявського шляхопроводу у Києві. Про це інформує прес-служба Кабінету міністрів.
Повідомляється, що Степан Кубів відзначив гідну підготовку проектних пропозицій будівництва мостового переходу біля Кременчука та проекту реконструкції Шулявського мосту у Києві на загальну суму $400 млн.
“Пропоную вам завершити підготовчі роботи по цим проектам не пізніше вересня, щоб після цього можна було перейти до висновку кредитних угод і договору на виконання робіт з корпорацією. Зараз буде створено робочу групу для комплексного опрацювання цих інвестпроектів, до якої увійдуть представники Мінекономрозвитку, Мінінфраструктури, Мінфіну і Укравтодору”, - зазначив віце-прем'єр.



Нагадаємо, у Києві ввечері 27 лютого частково обвалився шляхопровід в районі метро Шулявська. 
У жовтні 2015 року повідомлялося, що департамент містобудування та архітектури Києва розробляє проект реконструкції Шулявського шляхопроводу. Передбачалося побудувати там трирівневу транспортну розв'язку з реверсивним розподільним кільцем.


Related

Події в Україні 6436493853902632035

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item