Сміттєпереробному заводу бути: французька компанія визначила ділянку для будівництва


Французька компанія "Еджіс" запропонувала Львову звести сміттєпереробний завод на території ТЕЦ-2. Це земельна ділянка на вулиці Пластовій у Личаківському районі міста, повідомляє ZAXID.NET.
"Земельна ділянка, яка відведена для будівництва - це околиця міста. Там доречно спорудити комплекс з переробки сміття. Як варіант, за рахунок спалювання можна виробляти тепло- та електроенергію", – сказав заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак.
Експерти також аналізували дві інші земельні ділянки: у селі Добряни Миколаївського району та в селі Новий Яр у Яворівському районі. Через технічні та екологічні параметри ці ділянки не підходять для будівництва заводу.
Технологію для переробки львівських відходів ще не обрали. Паралельно французькі експерти працюватимуть над рекультивацією Грибовицького сміттєзвалища.
Проблеми з вивозом сміття у Львові почалися у травні торік. На головному смітнику міста у селі Великі Грибовичі сталася пожежа і зсув непотребу. Загинули четверо людей. Полігон закрили. Сміття почали викидати по всій Україні. Андрій Садовий скаржився, що більшість міст відмовилися приймати відходи на своїх звалищах.

Related

Суспільство 3988902954862730208

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item