Російського політтехнолога видворили з України


Україна видворила російського політтехнолога Ігоря Шувалова і заборонила йому в'їзд на п'ять років.
Про це в Facebook написав народний депутат, радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.
"Сьогодні російського пропагандиста, фактичного керівника інформаційної служби телеканала "Інтер", шефа відомої провокаторки Марії Столярової - Ігоря Шувалова видворили українські прикордонники за межи Украіни із забороною в'їзду строком на 5 років", - заявив нардеп.
"За оперативними даними, антиукраїнську діяльність Шувалова використовували спецслужби Російської Федерації в активних заходах впливу з висвітлення спеціально підготовлених та резонансних відомостей через засоби масової інформації, зокрема з висвітлення у ЗМІ репортажів із звинувачення керівництва нашої країни у військовому захопленні влади 2014 року та спланованої акції "Небесна сотня".
Також зазначеного громадянина залучили до широкомасштабної акції щодо зриву євроінтеграційних і сучасних реформ в Україні. Він бере активну участь у проекті просування Росії як єдиного нащадка "країни-переможця фашизму у Великій Вітчизняній війні" (а не в Другій світовій) та Росії, як уособлення сучасного антифашизму, що проводиться в ідеологічних рамках "георгіївські стрічки" та "безсмертного полку", - повідомив Геращенко.
У лютому 2016-го з України депортували колишню шеф-редакторку програми "Подробности" Марію Столярову. Громадянка Росії у прямому ефірі жорстоко образила Небесну сотню. В її електронній пошті знайшли листування зі співробітницею "міністерства інформації ДНР" Тетяною Єгоровою.

Related

Гаряча новина 7630604386172358497

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item