Сироти-інваліди вразили весільним танцем


У Рівному взяла шлюб особлива пара – інваліди першої групи Уляна Унгурянова та Юрій Островський. 
Наречені мають тяжку форму ДЦП, обоє сироти. Весілля їм організували небайдужі люди. Молодята вразили усіх присутніх своїм весільним танцем на візках. До нього ретельно готувалися.
Юрій родом із села під Луцьком. Має вищу освіту, закінчив Острозьку академію. Сам заробляє на життя, надаючи юридичні послуги. Натискаючи клавіші носом, підборіддям та затиснутою в роті паличкою, багато працює з комп'ютером. Він затятий футбольний уболівальник, мандрівник та книголюб.





Уляна родом із Кривого Рогу. Батьків вона уже немає. Жила в квартирі з братом. Той випиває, забирав у неї гроші.
Історія кохання пари набула розголосу, тож до організації весілля залучилося багато людей. Візажисти безкоштовно підготували наречену, сукню також вона не купувала – від такої уваги та свого щастя жінка почала плакати. На весілля збиралися підприємці, місцеві політики і просто небайдужі. За молодят раділи всі.
"Розуміємо, що ми обоє інваліди, і буде не легко, але жити один без одного буде ще важче" , - кажуть молодята.
Весілля молодята відсвяткували у місцевому кафе. Після того поїхали у орендовану квартиру. Сподіваються, колись матимуть своє житло.
35-річний Дейв Хемрік і його дружина Ліндсі Небекер, 34 роки – аутисти. Вони знайшли ключ до спілкування один з одним і навчилися жити в одному просторі.

Related

Суспільство 3579386247379572151

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item