У поліції показали новітні технології для охорони порядку під час масових заходів — фото, відео

Новий гелікоптер поліції обладнаний спеціальною відеоапаратурою, яка має можливості фіксації правопорушень.
Вперше в Україні для охорони громадського порядку правоохоронці використовуватимуть три спеціально укомплектовані найсучаснішим обладнанням автомобілі та гелікоптер.
Про це у неділю, 7 травня, повідомив заступник Голови Національної поліції України, передає департамент комунікації НПУ.
"Для забезпечення безпеки та правопорядку поліція використовуватиме два автомобілі, які укомплектовані сучасною технікою. Третій автомобіль використовуватимуть нацгвардійці. Ці автомобілі використовуватимуться для фіксації та передачі інформації у режимі онлайн до Ситуаційних центрів Національної поліції України", - повідомив департамент.
За словами заступника Голови Національної поліції України, під час проведення масових заходів ситуаційні автомобілі розміщуватимуться неподалік масового скупчення громадян, що дозволить досконало володіти обстановкою та миттєво реагувати на будь-які події.






"Це дає можливість нам оперативно отримувати відео з тої чи іншої точки та аналізувати стан справ, а відповідно – приймати управлінські рішення щодо застосування сил та засобів, спеціальної техніки, та всього наявного ресурсу, який залучається до охорони громадського порядку", - зазначив Костянтин Бушуєв.
Він також додав, що автомобілі також оснащені технікою, яка має доступ до всіх інформаційних відомчих ресурсів.
Крім того, поліцейські на час проведення масових заходів, в тому числі під час проведення Євробачення-2017, використовуватимуть сучасний гелікоптер. Він обладнаний спеціальною відеоапаратурою, яка також має можливості фіксації правопорушень та оперативної передачі інформації до Ситуаційних центрів Нацполіції.


Костянтин Бушуєв розповів, що сучасні технології, які запроваджуються в поліції, дають змогу ідентифікувати осіб та підозрілі речі.
"Така практика у нас використовується вперше. Позитивний досвід який здобудемо буде і надалі використовуватись, тому що в цих новітніх технічних рішеннях є дуже великий потенціал", – підкреслив Костянтин Бушуєв.

Related

Події в Україні 7604459664266571338

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item