"Кинули за пояс гранату і витягнули чеку" - з кафе викрали бармена


У Вінниці поліцейські затримали злочинну групу, яка викрала 19-річного чоловіка.
Його заштовхали в багажник і вивезли за місто. Там катували, вимагали заплатити $1000. Про це інформує прес-служба поліції Вінниччини.
Викрадачами виявилися 33-річний місцевий підприємець і двоє осіб 26 років та 21 року. Близько першої ночі поблизу місцевого кафе вони побили трьох хлопців, забрали телефони. Одного з-них, 19-річного бармена, вивезли з зав'язаними очима за місто. Прикували наручниками до труби. Відібрали телефон і годинник.
"Зловмисники вимагали, щоб чоловік узяв на себе провину за бійку, яка сталася у кафе. А їм виплатив 1000 доларів "морального збитку". Щоб залякати заручника йому засунули за пояс гранату, з якої висмикнули чеку. Згодом він дізнався, що це муляж. Для переконливості своїх намірів викрадачі стріляли біля вуха потерпілого з пістолета. У злочинців вилучили травматичний пістолет "Форт-12р", – йдеться в повідомлені.
Силовики окупаційної влади Криму під час обшуку в будинку голови Судацького меджлісу Ільвера Аметова побили його сина й відвезли в невідомому напрямку.

Related

Гаряча новина 6811728941057102910

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item