ГПУ: Фрегат Сагайдачний зламався після ремонту

Фрегат Гетьман Сагайдачний

Наглядове відомство вимагає стягнути з підрядника штраф в 668 тисяч гривень.

Військова прокуратура Південного регіону України звернулася до суду з вимогою стягнути з підприємства-підрядника штраф за неякісний ремонт флагмана ВМС України - фрегата Гетьман Сагайдачний. Про це повідомляється на сайті Генпрокуратури.
"Військовою прокуратурою Південного регіону України виявлено факт виходу з ладу дизельного двигуна фрегата Гетьман Сагайдачний незабаром після його ремонту, проведеного на виконання державного оборонного замовлення", - йдеться в повідомленні.
Наголошується, що, незважаючи на порушення умов контракту, підприємство-підрядник не усунуло недоліки двигуна за гарантією протягом узгодженого терміну.
"З огляду на можливі негативні наслідки для боєготовності ВМС ЗСУ і з метою усунення порушень закону військова прокуратура звернулася до суду з позовом про стягнення штрафних санкцій в інтересах держави на суму 668 тисяч гривень", - зазначили в прокуратурі.
Як повідомлялось, на минулому тижні Гетьман Сагайдачний став на профілактичний ремонт в доці судноремонтного заводу в Чорноморську. На проведення робіт виділили 14,5 млн гривень.

Related

Події в Україні 5827598703779138080

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item