Кремль висунув три умови Україні


Офіційна Москва вимагає від Києва посилити підтримку ОРДЛО, зокрема, в РФ хочуть домогтися зняття блокади окупованій частині Донбасу, відновлення соцвиплат і водопостачання у східні регіони.
Саме такі вимоги МЗС Росії в рамках зустрічі у "нормандському форматі", в якій брали участь заступники глав МЗС чотирьох країн, висунув Україні , інформує Грушевського, 5.
Представники Росії заявили, що в разі продовження блокування торгівлі з "ЛДНР" почнеться гуманітарна катастрофа. При цьому Кремль продовжив політику звинувачення Києва в невиконанні пунктів, підписаних в Мінських угодах.
Нормандський формат - тип зустрічей у чотиристоронньому форматі: Україна—Німеччина—Франція—Росія, щодо вирішення збройного конфлікту на сході України 2014-2016 років. Позиція України полягає в тому що виконання безпекових умов, припинення вогню, виведення іноземних військ, дотримання режиму розведення військової техніки, забезпечення безперешкодного доступу представників ОБСЄ, звільнення заручників мають передувати переходу до виконання політичної частини.

Related

Політика 1124092252858005696

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item