Китай завалять українським м'ясом


Ринок Китаю хочуть відкрити для українського м'яса птиці, яєць і ряду інших продуктів.
"Україна працює над розширенням товарної лінійки для експорту в Китай ... Ведеться робота по відкриттю китайського ринку для українського м'яса птиці, яєць і яєчної продукції. Відповідні опитувальники, які описують українську систему контролю безпеки і якості продукції, були спрямовані китайській стороні ", - повідомляє інтернет-видання "Інформат" з посиланням на прес-службу Міністерства аграрної політики та продовольства України.
Китай також зацікавлений в імпорті українського меду, кормів для домашніх тварин, риби, а також продукції рослинництва. Україна і Китай вже погодили протоколи фітосанітарних вимог на експорт кукурудзи, сої та ячменю. Також ведуться переговори з приводу можливого експорту сорго, черешні, яблук і лохини.
Економіка Китайської Народної Республіки - друга (після США) економіка світу за номінальним ВВП.
Китай на початку XXI століття є першою світовою індустріальною наддержавою за обсягами промислового виробництва, а також космічною і ядерною державою - він лідирує в світі з видобутку вугілля, залізних, марганцевих, свинцево-цинкових, сурм'яних і вольфрамових руд, а також деревини. На його території ведеться в значних масштабах видобуток також нафти, газу, урану.

Related

Економіка 2347694349295351140

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item