Батьки до смерті залікували обпечену окропом дитину

Сьогодні, 17 травня, в опіковому центрі Одеси померла дитина віком 1,9 місяців. Її забрали до лікарні в критичному стані. Батьки з необережності облили дівчинку окропом. Намагалися самостійно вилікувати.
Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила волонтер Катерина Ножевникова.
"Маленька Аня у важкому стані потрапила до лікарні після того, як більше двох тижнів пролежала вдома. Батьки займалися самолікуванням. Дитину мазали "Пантенолом". Згодом вирішили відвезти у лікарню. На той момент у дівчинки був сепсис, неврологічні зміни, а сама вона - практично холодна. Свої дії батьки пояснили тим, що не було грошей, аби вчасно звернутися до лікарів", - коментує волонтер.
"Дякую всім, хто молився, переживав і допомагав. Спасибі нашим лікарям. Вони зробили все можливе. Якби батьки вчасно звернулися до фахівців, Аню поставили б на ноги за 2 тижні", - додала Катерина.
У селищі міського типу Гоща Рівненської області 1,5-річний хлопчик ледь не згорів живцем у будинку. Мати відлучилася на декілька хвилин. Почула крики. Коли прибігла, малюк стояв біля котла та горів. Отримав 40% опіків тіла. Нині за життя хлопчика борються лікарі. Родичі припускають, що Влад міг взяти до рук якусь займисту речовину. Можливо, засіб для зняття лаку. Нині хлопчик увесь перебинтований. Лікування може тривати 3-4 місяці.

Related

Суспільство 2878134928898415036

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item