Розбірки зі стріляниною: у селище ввели спецназ


У село Вільшани Харківщини ввели спцназ через масову перестрілку з ромами. Смертельні поранення отримав один чоловік.
Про це повідомили в прес-службі обласної поліції.
"Аби не допустити розвитку конфлікту і виникнення нових зіткнень, у селищі посилені заходи безпеки. Населений пункт патрулюють бійці батальйону особливого призначення. Під наглядом адміністративні будівлі, дитячі та медичні установи. На під'їздах до селища виставлені кордони з числа груп швидкого реагування патрульної поліції. Всього для забезпечення безпеки місцевого населення задіяли понад 50 правоохоронців. Ситуація знаходиться під повним контролем", - сказано в повідомленні.
На даний момент слідчі затримали двох учасників конфлікту. Це місцеві жителі. Їм - 43 і 38 років. На цих осіб вказали свідки. За їх словами, вони були найбільш активними учасниками. Нині з'ясовують причини та обставини інциденту. Доставили до відділку 21-річного чоловіка. З ним працюють правоохоронці.
Максимальне покарання за вчинення даних кримінальних злочинів - позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне ув'язнення.
У селі Вільшани Дергачівського району Харківщини сталася стрілянина між місцевими. Конфлікт відбувся з ромами, які там живуть більш як 50 років. Роми розповіли, що кілька днів тому сільський голова Андрій Литвинов побив їхнього товариша. Вони прийшли розібратися з цим до сільради. Сільський голова викликав своїх товаришів. Почали використовувати бруківку, палиці, а хтось розпочав стрілянину. В результаті - загинув чоловік. Ще четверо отримали поранення.

Related

Гаряча новина 5805248037765732774

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item