У Закарпатській області демобілізований боєць АТО кинув гранату в кафе, є поранений

Екс-боєць АТО провів на Донбасі вісім місяців
У ніч на середу, 17 травня, у селі Косівська Поляна Закарпатської області екс-боєць АТО кинув гранату в кафе.
Як повідомили в прес-службі губернатора регіону Геннадія Москаля, після півночі в місцевому барі засиділися троє місцевих жителів, між якими розгорілася суперечка. Одного з чоловіків, який був п'яний і поводився не зовсім адекватно, вигнали з бару. Через кілька хвилин він повернувся з бойовою гранатою РГД і кинув її у відкрите вікно бару.
В результаті вибуху важкі травми отримав 26-річний чоловік. З мінно-вибуховими пораненнями обох ніг і рук він доставлений в районну лікарню, зараз пораненому роблять операцію.
Відзначається, що зловмисник був затриманий. Ним виявився 45-річний житель Косівської Поляни, учасник антитерористичної операції, який був мобілізований в ЗСУ влітку 2015 року, дев'ять місяців провів у зоні бойових дій, а в минулому році демобілізувався і повернувся додому.
Примітно, що у затриманого це не перший інцидент із застосуванням зброї. У 1990-му, будучи солдатом радянської армії, він з табельної зброї розстріляв караул (загинуло кілька осіб), за що відсидів 10 років у в'язниці. Зараз він перебуває під наглядом поліції.

Related

Гаряча новина 3616651926405466677

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item