Путін, залиш його в спокої: Французька актриса Ізабель Юппер закликала припинити переслідування режисера Серебреннікова

Юппер порадила Путіну самому сходити на вистави Серебреннікова
Під час вручення премії Мольєр за досягнення в театральному мистецтві відома французька актриса Ізабель Юппер закликала главу Кремля Володимира Путіна припинити переслідування російського режисера, художнього керівника московського Гоголь-центру Кирила Серебреннікова.
"Цей почесний Мольєр приніс мені багато радості. При цьому він також дав мені можливість висловити свою підтримку Кирилу Серебреннікову. Російському режисерові театру і кіно. Зараз всі за нього сильно переживають. Не знаю, чи буде пан Путін сьогодні ночувати у Франції чи він вже повернувся до Москви. Пан Путін, залиште його (Серебреннікова) у спокої! Краще сходіть на його вистави", - сказала вона під час своєї промови.


Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російські силовики почали кримінальну справу проти співробітників театральної групи Сьома студія, яку в 2012 році заснував художній керівник Гоголь-центру Кирило Серебренніков, підозрюваних у розтраті бюджетних грошей.
Обшуки пройшли як в самому театральному центрі, так і вдома у режисера.
У відповідь на це, російські діячі мистецтва написали з цього приводу колективне звернення до влади, під яким підписалися понад 20 осіб.

Related

Події у світі 8302749797192429484

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item