Трамп готує штаб з боротьби з витоками інформації

Президент США Дональд Трамп

Американський президент має намір налагодити ефективну боротьбу з витоками секретної інформації з Білого дому.


Президент США Дональд Трамп має намір створити спеціальний штаб з протидії витокам інформації з Білого дому, в тому числі нібито за зв'язками з Росією. Про це повідомляє The Washington Post з посиланням на кількох радників і прихильників Трампа.
Зазначається, що Білий дім планує значно агресивніше боротися з викриттями з приводу контактів радників Трампа, включаючи його зятя Джареда Кушнера, з Росією.
Газета пише, що створюючи спеціальний штаб, Трамп і його радники прагнуть стримати розгойдувану російську кризу, яка загрожує його президентству.
Передбачається, що відтепер Трамп частіше їздитиме по країні і особисто спілкуватиметься з людьми, як він це робив під час передвиборної кампанії. Крім того, зміняться суть і частота брифінгів для журналістів, знизиться роль прес-секретаря Білого дому Шона Спайсера.
Нагадаємо, що в США триває розслідування ймовірних зв'язків людей з оточення президента Трампа з Росією.
Раніше Трамп заявив, що повідомлення про його зв'язки з Росією - цілковита брехня. За словами президента США, фальшиву історію про його зв'язки з Росією демократи використовували, щоб виправдати поразку на виборах.

Related

Події у світі 4440337579058420113

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item