Українські гвинтівки підкорюють Європу


Гвинтівки приватної компанії Zbroyar підкорили європейський ринок спортивної та мисливської зброї.
Компанія повністю забезпечила зброєю збірну України зі стрільби. Має кілька контрактів в Європі, йдеться в програмі "Роби бізнес" на телеканалі "2+2".
Сьогодні виробляють три основні модельні групи гвинтівок: Z10, Z15 та Z008. Гвинтівки класу Z15 можуть використовувати з розважальною метою і для полювання.
"Гвинтівка Z008 - повністю власна розробка українського підприємства. Відповідників за параметрами ціна-якість на українському ринку немає. Зброю роблять із цільних металевих заготовок на заводі, а пістолетну рукоятку та заготовки стволів фірма купує у провідних світових виробників", - каже Олександр Мілюков, директор з маркетингу.
Зброя від українського виробника активно використовується в зоні АТО. Її надали на безоплатній основі або через волонтерів. Нині активно обговорюють питання співпраці із Міноборони України.
Компанію 10 років тому заснували брати Горбані. Запуск бізнесу обійшовся в $500 тис.
Військові західних країн зацікавились українськими танками Т-64БВ. Вони брали участь у навчаннях Strong Europe Tank Challenge 2017, у Німеччині, повідомляє Міністерство оборони. Українські танкісти на модернізованих Т-64 блискуче показали себе на змаганнях.

Related

Суспільство 3480847483418839279

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item