Ранок нареченої: як не перетворити його на жах. Блог весільного організатора

Фото надано автором
Подумайте, що робить вас щасливою в звичайний день? Що заряджає позитивом? Не варто відмовляти собі в цьому і в день весілля.
Весільний день сповнений магією і найприємнішими моментами. Але якщо ранок нареченої почався о 5 годині, щоб до 9-тої встигнути в РАГС, а до 12-ти — на вінчання, після якого слідом прогулянка незрозумілими пам'ятниками, весілля буде більше нагадувати біганину, ніж щасливе свято. На щастя, сучасні пари в день весілля все більше приділяють увагу своїм почуттям, а не уявним правилам.
Як зробити так, щоб ранок весілля приніс вам не менше задоволення, ніж церемонія або банкет? Для початку потрібно визначити, що робить вас щасливою в звичайний день? З чого ви його починаєте? Що заряджає вас позитивом? Чашка кави в тиші? Сніданок на балконі в променях сонечка? Зарядка і контрастний душ? Не варто позбавляти себе цього — потрібно просто все правильно розпланувати.
1. Виспіться. Краще не порушувати свій звичний режим. Зміни викликають у організмі стрес, а враховуючи, що хвилювання та емоцій в цей день буде і без того дуже багато, важливо добре відпочити. Це буде запорукою гарного настрою, готовності радіти та веселощів до несхочу.
2. Поснідайте. Навіть якщо ви не дуже любите ситні сніданки, то в звичному для себе режимі приготуйте щось легке або декілька закусок.
3. Правильно організуйте час. Порахуйте, скільки вам потрібно часу до приходу візажиста і перукаря. Наприклад, мені потрібно 20-30 хвилин повної тиші вранці. За цей час я приходжу в себе, п'ю каву і просто розмірковую. Подумайте, що вам потрібно зробити без сторонніх поглядів.
4. Продумайте локацію. Звичайно, в гостях добре, а вдома краще. Але весільним ранком треба, щоб навколо вас було якомога менше відволікаючих факторів. Тому я рекомендую нареченим орендувати номер в готелі. Ідеально, коли готель є на території комплексу, в якому буде весілля, щоб уникнути зайвих переміщень.
У готельного номера є ряд переваг:
1. Світло і багато місця. Домашня кімната може бути невеликою або темною, а це погано позначиться на фото і відеоматеріалах.
2. Немає нікого, хто б вас відволікав. Іноді на весілля пар приїжджають родичі, які залишаються в гостях і вранці можуть турбувати вас дурницями.
3) Не доведеться переживати черезте, що прийде багато людей і про них треба подбати. Підрядники — живі люди, і, ймовірно, ви захочете проявити гостинність, запропонувавши їм чай або каву. Однак у цей день краще на подібні речі не відволікатися, готельне обслуговування відмінно впорається з цим замість вас.
Подумайте, що б ви хотіли бачити на своїх весільних фото. При гарній погоді можна зробити незабутні фотографії з красивою галявини, яку декоратори оформлять з урахуванням всіх ваших дитячих і дорослих мрій.
Для особливих завдань можна влаштувати збори у фотостудії. Все це теж планується і організовується заздалегідь.
5. Продумайте наряд для ранку. Ніжний пенюар або стильна піжама. Головне, щоб це було зручно і не заважало вашим рухам. Добре, якщо образ продуманий і збігається з інтер'єром або локацією для зйомки.
6. Покличте того, кого щиро хочете бачити поряд з собою. Сніданок з мамою або шампанське з подружками, а може, ранкові балачки з любою сестрою? Можливо, ви захочете побути наодинці, трохи помедитувати і зібратися з думками? Приготувати листа своєму коханому? А якщо ви зовсім вільні від забобонів, то чому б не влаштувати ранок разом з майбутнім чоловіком? Можна все – потрібно лише знайти свою щасливу формулу.
7. Не поспішайте. А для того, щоб не поспішати, продумайте, скільки часу ви будете збиратися. Ймовірно, вам знадобиться година на підйом і сніданок, близько трьох годин на макіяж і зачіску, не менше години на зйомку. Врахуйте: якщо буде додаткова локація, то вона буде займати близько години. Якщо ви запрошуєте когось, то обов'язково продумайте, скільки часу ви проведете в розмовах і розвагах.
8. Імпровізація – це хороша домашня заготовка. Повірте, ось ця «вау»-легкість в кадрі і на красивих картинках створювалася не однією людиною і не одну хвилину.
Гарний декор заздалегідь продуманий і спланований, галявина переглянута з фотографом і схвалена стосовно світла та інших потреб, реквізит і всі необхідні речі повинні бути зібрані, замовлені, приготовані теж заздалегідь.
А тому запрошення, деталі образу і інші милі дрібнички потрібно зібрати напередодні. Крім того, потрібно обов'язково пояснити фотографу, що ви хочете їх зняти на камеру.
Готель потрібно попередити, що у вас весілля і будуть приходити гості. У деяких готелях служба охорони може попросити заздалегідь список техніки або реквізиту, яку ви збираєтеся використовувати. Якщо ви хочете зробити фото за межами номеру, вам також потрібно обговорити з адміністрацією. Не у всіх готелях це вітається, а подекуди за зйомку можуть попросити заплатити.
8. Налаштуйтеся на день. Улюблена музика, медитація, розслаблені і приємні збори – все це подарує вам відчуття свята. Щастя всередині вас, і ніхто не зробить вас щасливою, якщо ви маєте бажання перейматися, хвилюватися і контролювати. А тому визначте для себе, вам потрібен ідеальний день чи щасливий?

Related

Цікаво 277233510771199451

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item