США готові вдарити по зонах РФ у Сирії - ЗМІ

Пентагон заявив про намір завдавати ударів по ІД у зонах безпеки в Сирії

Коаліція завдаватиме ударів по "Ісламській державі" в будь-якому місці Сирії, у тому числі в зонах безпеки, пише видання.

 
Очолювана США коаліція завдаватиме ударів по "Ісламській державі" в будь-якому місці Сирії, у тому числі в зонах безпеки. Про це пише Інтерфакс з посиланням на представника Пентагону.
 
Вчора Росія, Туреччина й Іран підписали меморандум про створення зон безпеки в Сирії. Уздовж ліній зон деескалації мають встановити зони безпеки з контрольно-пропускними і наглядовими пунктами.
 
У відповідь на запитання, чи готові США припинити польоти над зонами безпеки в Сирії, представник Пентагону відповів, що коаліція й надалі завдаватиме ударів.
 
"Коаліція продовжить завдавати ударів по терористам ІД, хай хоч де вони не діятимуть, щоб переконатися в тому, що в них немає прихистку", - сказав він, відповідаючи на запитання про те, чи готові США припинити польоти над зонами безпеки в Сирії.
 
У той же час у Пентагоні зазначили, що продовжують ефективно запобігати інцидентам під час здійснення операцій коаліції.
 
Він додав, що не буде вдаватися в деталі щодо того, як саме проводиться така робота в складній і закабаленій бойовій обстановці в Сирії.
 
Тим часом Росія припинила застосування авіації в Сирії, а саме в районах, визначених підписаним вчора меморандумом.

Related

Події у світі 1134056475172865847

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item