Сущенка хочуть обміняти на російського розвідника - адвокат


Заарештований у Росії за звинуваченням у шпигунстві український журналіст Роман Сущенко використовується для подальшого обміну на людину, у звільненні якої зацікавлена російська влада. Таку думку в інтерв'ю виданню "Факти і коментарі" висловив адвокат Сущенко Марк Фейгін.
"Відповідь ми отримаємо тільки тоді, коли Романа обміняють і ми побачимо, на кого або на що. Тоді і стане зрозуміло, навіщо вся ця "шпигунське" справа затівалася. Висловлю свою суб'єктивну точку зору. Сущенко розроблявся і був арештований для обміну на того, хто зараз сидить у київській в'язниці (ми знаємо, що на Донбасі були захоплені в полон кадрові розвідники РФ), а може, і не тільки в Україні", – сказав він.
Фейгін оцінив таку ймовірність у 50%.
Адвокат зазначив, що деталей справи Сущенко розкрити не може, тому що "підписував папір про нерозголошення державної таємниці".
Сущенко, кореспондент "Укрінформу" у Франції, був затриманий 30 вересня 2016 року в Москві. 3 жовтня Федеральна служба безпеки РФ підтвердила затримання в Москві журналіста, назвавши його кадровим співробітником української військової розвідки. Проти українського громадянина відкрили кримінальну справу за статтею "шпигунство".

Related

Гаряча новина 3855160288915491975

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item