В Одесі лідер місцевого осередку Автомайдану побив чиновника Одеської облдержадміністрації

Затриманий - лідер одеського Автомайдану Євген Резвушкін 
В Одесі ввечері в понеділок, 15 травня, громадський активіст побив керівника одного з управлінь Одеської обласної державної адміністрації, повідомили в обласному управлінні Національної поліції.
Як розповіли поліцейські, потерпілий на наступний день після інциденту взяв участь у громадському заході, під час якого впізнав серед присутніх свого кривдника і викликав поліцію. 
"Ним виявився лідер однієї з громадських організацій міста, який є фігурантом низки кримінальних проваджень, розпочатих за ст. ст. 296 (хуліганство), 125 (умисне легке тілесне ушкодження), 171 (перешкоджання законній діяльності журналістів) Кримінального кодексу України і двічі притягувався до адміністративної відповідальності за ст. ст. 173, 126 КУпАП", - заявили в одеській поліції. 
У свою чергу радник начальника ГУ Національної поліції в Одеській області Руслан Форостяк повідомив, що на заході затримали лідера одеського Автомайдану Євгена Резвушкіна і ще двох членів цієї організації.
Нагадаємо, що 15 травня в Миколаєві невідомі жорстоко побили депутата Миколаївської міськради від Самопомочі В'ячеслава Апанасенка. 

Related

Події в Україні 6350519256733683290

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item