ЗМІ розповіли про контакти штабу Трампа з Кремлем

У штабу Трампа було 18 контактів з Москвою - ЗМІ

Під час президентських виборів США між сторонами було не менше 18 контактів, пише Reuters.

 
Під час американської президентської кампанії штаб Дональда Трампа контактував з Кремлем і наближеними до нього людьми не менше 18 разів. Про це пише Reuters з посиланням на привладних і колишніх американських чиновників.
 
У січні адміністрація Трампа заперечувала будь-які контакти з російськими чиновниками протягом президентської кампанії, однак потім повідомила про чотири зустрічі з послом Росії в США Сергієм Кисляком.
 
Повідомляється, що сторони обговорювали налагодження економічних відносин між Росією і США, які погіршилися після санкцій, а також сприяння взаємодії в боротьбі з "Ісламською державою" з боку Китаю.
 
При цьому починаючи з 8 листопада контакти активізувалися. Тоді люди Трампа і Кремля обговорювали створення тилового каналу зв'язку, що дозволяє обійти американські бюрократичні процедури.
 
За даними агентства, шість із цих контактів - розмови посла Росії в США Сергія Кисляка з радниками Трампа, включаючи Майкла Флінна, екс-радника з нацбезпеки (у лютому Флінн пішов у відставку після того, як стало відомо про його контакти з Кисляком у питаннях щодо антиросійських санкцій. - ред.).
 
Окрім того, одним з представників російської сторони був український бізнесмен Віктор Медведчук. Проте сам Медведчук це заперечує.
 
При цьому Білий дім не відповів на запит агентства з проханням прокоментувати ці контакти. Адвокат Флінна відмовився від коментарів. У МЗС РФ відмовилися коментувати контакти, як і адвокат Флінна.
 
Зазначимо, що недавно Трамп допустив втручання Росії у вибори через хакерські атаки, проте відкинув можливість змови свого передвиборчого штабу з російськими спецслужбами.

Related

Події у світі 6673272051349703269

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item