Український "Борщ" переміг у США


Документальний фільм "Борщ" режисерів зі Львова Олександра та Дарини Балабай став призером на 50-му фестивалі WorldFest в Х'юстоні, США. 
Про це на своїй сторінці у Faсebook написала Даша Балабай.
"Чергова гарна ранкова новина! Наш фільм "Борщ" став переможцем кінофестивалю в Хьюстоні в категорії "Етика і культура" . Україна, Вперед! Львів Форевер!", - пише режисер.
У фільмі розповідається про людей з особливими потребами. Герої фільму - люди з ДЦП, на візках і волонтери, які приїхали із Запоріжжя до Львова, щоб показати свій спектакль.
Знімання фільму, монтаж, титрування англійською, корекцію і звук автори робили власними силами. Цей фільм представлений ще на 30 різних фестивалях.
"Борщ" - це одна з робіт режисерів Саші та Даші Балабай. Вони знімають різнопланові оглядові відео Львова та Західної України.
WorldFest - найстаріший фестиваль незалежного кіно і відео в світі та третій за значущістю в Північній Америці після Сан-Франциско і Нью-Йорка. Фестиваль став конкурсним в 1968 році. Був заснований титулованим режисером і продюсером Хантером Тоддом для підтримки незалежних режисерів.
Фільм "Переломний момент: Війна за демократію в Україні" визнали найкращим документальним фільмом 23-го міжнародного кінофестивалю у Сан-Луїс-Обіспо.

Related

Події у світі 6431630808652785315

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item