Рабінович назвав пенсійну реформу уряду фінансовою пірамідою


Народний депутат, голова парламентського підкомітету з прав людини, національних меншин і міжетнічних відносин, лідер партії "За життя" Вадим Рабінович закликає народних депутатів не голосувати за проект пенсійної реформи.
Про це політик заявив в авторській передачі "Хто кому Рабінович" на каналі "112 Україна".
Уряд презентував проект пенсійної реформи. Чиновники пропонують збільшити необхідний стаж для оформлення пенсії до 25 років, а ще через рік - до 35. Якщо Верховна Рада затвердить реформу, то вона вступить в силу вже з 1 жовтня 2017 року.
"Всього два-три дні тому ніхто нічого взагалі не знав про пенсійну реформу. Раптом на всіх каналах пішла інформація: всюди Гройсман, який з пелюшок працює. І взагалі добре з 6 років почати працювати і в 50 вже померти. Це все українська фінансова піраміда. На наших очах нам розповідають, що ви тепер не халявщики, ви партнери, будьте з нами, разом будуватимемо країну", - говорить парламентарій.
За його словами, насправді пенсійний вік планують підвищити до 63-65 років. А пенсіонерам доведеться за кожен рік, якого не вистачає до стажу, доплачувати по 17 тисяч гривень.
"Пенсіонер вносить 17 тисяч в каси і каже: а тепер давай мені по тисячі гривень назад. Це приголомшливий бізнес Гройсмана. Афера з пенсійною реформою призведе тільки до одного: повного знищення можливості пенсіонерів прожити на свою зарплату. До соціальних якихось подачок, на які можна буде купити шматочок хліба", - обурюється Вадим Рабінович.
Політик вважає, що шляхом погроз і шантажу влада може змусити парламент проголосувати за пенсійну реформу, адже вже трьом депутатам з різних фракцій пред'явлено зняття депутатської недоторканності. Нагадаємо, що політик вимагає проведення дострокових парламентських виборів, щоб вирішити економічну та політичну кризу в країні.

Related

Політика 7627794726350511858

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item