Арбузову повідомили про підозру


Генпрокуратура повідомила колишньому віце-прем'єр-міністру та главі Нацбанку Сергію Арбузову про підозру у привласненні та розтраті майна шляхом зловживання службовим становищем.
Про це інформує прес-служба ГПУ.
"Проводять досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактами невиконання покупцем пакету акцій ВАТ "Укртелеком" – ТОВ "ЄСУ" умов приватизації щодо створення виділеної телекомунікаційної мережі спеціального призначення (далі – ТМСП), незаконного фінансування упродовж 2012–2013 років створеної ТМСП за рахунок коштів державного бюджету України та приватизації 92 відсотків державного пакета акцій ВАТ "Укртелеком" за заниженою вартістю.
У кримінальному провадженні складене та у передбачений законом спосіб направлене повідомлення про підозру колишньому першому віце-прем'єр-міністру України Сергію Арбузову у вчиненні незаконного фінансування упродовж 2012–2013 років створеної ТМСП за рахунок коштів державного бюджету України в сумі 220 мільйонів гривень", - сказано в повідомленні.
Вирішують питання про оголошення Арбузова у міжнародний розшук та обрання йому запобіжного заходу.
4 травня суд почав розгляд справи про державну зраду президента-втікача Віктора Януковича. На першому засіданні ухвалили забезпечити відеозв'язок із обвинуваченим.

Related

Політика 3614851119683175000

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item