CNN: Юристи Білого дому вивчають тему імпічменту

Білий дім

Незважаючи на те, що ситуація імпічменту названа малоймовірною, адвокати президента США почали вивчати порядок такої процедури.

Юристи Білого дому вивчають процедуру імпічменту, щоб бути готовими до малоймовірних, на їхню думку, спроб усунення президента США Дональда Трампа з посади, передає CNN з посиланням на неназвані джерела.
Зазначається, фахівці і експерти з юридичних питань в адміністрації американського лідера провели нараду і почали збір інформації про процедуру імпічменту з метою зміцнення лінії захисту.
У команді Білого дому вважають, що президент може сподіватися на підтримку республіканських союзників в Конгресі, і що імпічмент поки не очікується. Навіть демократи заспокоювали дискусії про імпічмент, зазначивши, що це передчасно.
Разом з тим на минулому тижні адвокати в офісі юристконсульта Білого дому провели нараду з експертами про порядок імпічменту і почали збирати інформацію про те, як така процедура працює, зазначили джерела телеканалу.
Нагадаємо, звільнення глави ФБР Джеймса Комі обернулося для Трампа звинуваченнями в пресі. The New York Times виступила з твердженням, що президент США просив екс-директора ФБР припинити розслідування стосовно колишнього помічника президента з національної безпеки Майкла Флінна.
А днем ​​раніше The Washington Post повідомило, що Трамп поділився секретною інформацією про ІД з главою МЗС Росії Сергієм Лавровим.

Related

Політика 5340047183851137832

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item