Данилко прокоментував звинувачення у провалі O.Torvald журі нацвідбору Євробачення


Артист Андрій Данилко відповів на звинувачення журі у провалі українського конкурсанта на Євробаченні-2017 - рок-гурту O.Torvald. 
За результатами голосування він посів 24-е місце з 26 учасників фіналу. Данилко, Констянтин Меладзе та Джамала на нацвідборі оцінювали співаків.
Про це повідомляє tsn.ua.
"Виникає враження, що "провалу" O.Torvald намагаються знайти виправдання. Критикують сценографію номера, рівень пісні та рішення журі на нацвідборі. Не варто драматизувати ситуацію.
Українські музиканти відмінно виступили. На те, яке місце вони отримали, вплинуло багато факторів, зокрема політика. Взагалі після минулорічного тріумфу Джамали будь-якому виконавцеві було б удвічі важче", - сказав Данилко.
"Костянтин Меладзе вважає, що кращим конкурсантом з нацвідбору на Євробаченні могла б стати Tayanna. Вона гарна співачка, але на музичній першості загубилася б серед учасників. Хоча місце, можливо, було б вище.
Фіналістом нацвідбору мав стати Melovin. Він краще підходить під формат шоу. Тим паче Україну останні роки на конкурсі представляли співачки. Було б краще, якби цього року учасником від нашої країни став хлопець", - додав він.
13 травня під час фіналу Євробачення-2017 у Києві переможцем став 27-річний Сальвадор Собрал від Португалії. Наступного року ця країна вперше за історію Євробачення прийматиме міжнародний пісенний конкурс. Собрал переміг з піснею португальською "Любити за двох", яку написала його сестра Луїза.

Related

Суспільство 8279111108963763495

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item