На PornHub з'явився фільм Навального "Він вам не Дімон"

Pornhub опублікував на своєму сайті фільм "Він вам не Дімон"

Відеоролик з'явився на PornHub після того, як суд зобов'язав політика видалити відео про Медведєва з YouTube.

Порноресурс PornHub розмістив у себе на сайті фільм-розслідування "Він вам не Дімон". Це було зроблено після того, як суд у Москві поставив вимогу перед опозиціонером Олексієм Навальним видалити ролик з YouTube.
Відеоматеріал, опублікований під заголовком Russian сorrupted politician fucked hard, набрав кілька тисяч переглядів. Однак пізніше був заморожений на підставі скарг, що надійшли від користувачів PornHub.
Незадовго до публікації PornHub запропонував Навальному завантажити фільм самостійно, проте політик заявив, що він "його і видаляти не збирається".
Опозиціонер запропонував порносайту "зробити ремейк фільму у відповідному жанрі". На думку Навального, це "допомогло б багатьом громадянам усвідомити, як у Росії ставляться до їхніх конституційних прав". Після цього фільм у повному розмірі був опублікований на сайті PornHub.
Як повідомлялося, суд у Москві задовольнив позов мільярдера Алішера Усманова до опозиціонера Олексія Навального і зобов'язав видалити скандальне розслідування про корупційні схеми прем'єра РФ Дмитра Медведєва - "Він вам не Дімон".
Фільм-розслідування "Він вам не Дімон" до 31 травня набрав на YouTube 21,6 млн переглядів. На тлі відсутності реакції влади на фільм у березні по всій Росії відбулися масштабні акції протесту.

Related

Події у світі 7190388567055575388

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item