Зять Трампа є одним з ключових фігурантів розслідування про зв'язки з РФ - WP

Дональд Трамп і Джаред Кушнер
Зять Дональда Трампа і старший радник президента США Джаред Кушнер є одним з ключових фігурантів розслідування ФБР у справі про можливе втручання Росії у вибори глави американської держави в 2016 році, повідомила газета The Washington Post з посиланням на обізнані джерела.
Увага агентів ФБР прикута до серії зустрічей, які в грудні 2016 року відбулися у Кушнера з послом РФ у Вашингтоні Сергієм Кисляком і головою Зовнішекономбанку Сергієм Горьковым, пише видання.
Крім того, співробітників ФБР цікавить участь Кушнера у квітні 2016 року в одному з передвиборних заходів Трампа в готелі Mayflower у центрі Вашингтона. Разом з зятем президента, в ньому брали участь як Сергій Кисляк, так і радник республіканця, який нині займає посаду генпрокурора США Джеф Сешнс. У ході зустрічі Трамп виступив з промовою, в якій пообіцяв постаратися налагодити відносини з Росією.
Адвокат Кушнера Джеймі Горелік вже заявила, що її клієнт готовий співпрацювати зі слідством. Так, раніше він вже пообіцяв розповісти законодавцям у Конгресі США "все, що знає про ці зустрічі", - зазначила вона.
Розслідування можливого втручання Росії у вибори американського президента веде спеціальний прокурор, екс-директор Федерального бюро розслідувань Роберт Мюллер. Справа знаходиться на контролі ФБР і кількох комітетів Конгресу США.
Раніше повідомлялося, що Кушнер також був присутній на невідомій раніше зустрічі Майкла Флінна з Кисляком.

Related

Події у світі 7801099913759171075

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item