Сили АТО відбили атаку терористів на Луганському напрямку: 11 бойовиків вбито, ще 14 поранені

Українські військові дали відсіч окупантам на Луганщині
Російсько-окупаційні війська у середу, 7 червня, здійснили невдалу спробу захопити опорні пункти Збройних сил України поблизу населеного пункту Жолобок Луганської області, повідомили у прес-центрі штабу АТО.
"Впродовж дня російсько-терористичні незаконні збройні формування здійснювали спроби захопити опорні пункти сил АТО шляхом розширення плацдарму поблизу с.Жолобок… Наразі, всі спроби ворога захопити наші позиції відбиті, противник отримав гідну відповідь", - йдеться в повідомленні штабу в Facebook.
За даними українських військових, бойовики вели вогонь з важкої артилерії, мінометів. А з напрямку окупованого Фрунзе з 14-00 і до 21-00 гатив ворожий танк.
Під час проведення наступальних дій НЗФ зазнали значних втрат. Станом на 22-00, за інформацією штабу АТО, втрати бойовиків складають 25 осіб – з них 11 вбитих.
Про втрати серед військових ЗСУ не повідомляється.
Раніше НВ повідомляло, що 7 червня ситуація на лінії розмежування на Донбасі загострилася. Станом на 18-00 російсько-окупаційні війська 34 рази обстріляли позиції Збройних сил України. У результаті бойових дій двоє українських воїнів загинули, ще 11 зазнали поранень.
За даними штабу АТО, терористи на Луганському напрямку активно накопичують резерви та проводять інші заходи, які можна розцінити як підготовку до наступу. Окрім того, зросла активність ворожих диверсійно-розвідувальних груп. 

Related

Події в Україні 8858337139078928458

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item