Загострення на Донбасі: двоє українських воїнів загинули, 11 поранені

Карта бойових дій на Донбасі
На Донбасі станом на вечір середи, 7 червня, у результаті бойових дій загинули двоє українських військових, ще 11 отримали поранення, повідомив спікер штабу АТО Антон Миронович.
За його словами, найнапруженіша ситуація залишається на Луганському напрямку, де внаслідок ворожих обстрілів поранено десять військовослужбовці, один загинув.
"З шостої години ранку бойовики не припиняли обстрілювати наші позиції біля населених пунктів Новотошківське і Кримське. Вони застосовували важку артилерію калібрів 122 та 152 мм, міномети калібру 120 мм, стрілецьку зброю. Деякі з цих обстрілів тривали понад годину", - заявив він в ефірі Громадського радіо
Він зазначив, що сили АТО фактично не відкривали вогонь у відповідь.
Раніше НВ повідомляло, що з початку доби, 7 червня, в АТО внаслідок ворожих обстрілів загинув один військовослужбовець, ще семеро отримали поранення.
За даними штабу, терористи на Луганському напрямку активно накопичують резерви та проводять інші заходи, які можна розцінити як підготовку до наступу терористичних сил. Окрім того, зросла активність ворожих диверсійно-розвідувальних груп. 

Related

Події в Україні 555926453155250053

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item