У Красногорівці від менінгокока померла 16-річна дівчина, госпіталізовано шість осіб

З десяти чоловік з температурою на госпіталізацію погодилися шестеро
Після загибелі в Красногорівці від менінгокока 16-річної дівчини медики обстежили 70 осіб-контактерів і у 10 з них виявили підвищену температуру тіла, повідомив глава Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.
"Увечері 24 червня у неї (загиблої - ред.) підвищилася температура, вранці її доставили в лікарню в Курахово, а звідти о 16:30 - в Слов'янськ. Лікарі боролися за її життя, але на жаль, вночі 26-го червня вона померла", - написав Жебрівський в  Facebook.
Вказується, що хвороба може передаватися повітряно-крапельним шляхом. Дівчинка з благополучної сім'ї, тому передбачається, що джерелом зараження стали навколишні.
За його словами, у всіх обстежених взяли необхідні аналізи, завтра, 27 червня, повинні бути результати. При цьому серед обстежених виявили десять чоловік з підвищеною температурою тіла.
У Красногорівку відправили додаткові бригади медиків.
Нагадаємо, окрім того, в Україні поширюється смертоносний ботулізм. За даними МОЗ, протягом останніх трьох місяців в Україні зареєстровано 62 випадки захворювання на ботулізм, 9 з них - зі смертельним результатом.

Related

Суспільство 6602582189407004731

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item