Віза в США: змінились правила видачі


З 1 червня США посилили правила перевірки для видачі американських віз, затвердивши нову анкету.
Консульство може запросити у кандидатів номери всіх попередніх закордонних паспортів, дані соціальних мереж за останні п'ять років, адреси електронної пошти та номери телефонів, повідомляє Reuters.
Також можуть запросити біографічну інформацію за останні 15 років, включаючи адреси проживання, місця роботи та історію подорожей.
У Держдепі заявили, що ці поля для заповнення не є обов'язковими. Проте посадові особи будуть запитувати додаткову інформацію, коли вирішать, що вона необхідна для підтвердження особи або проведення більш суворої перевірки в цілях національної безпеки.
Частка відмов українцям в американських візах типу B (бізнес- і туристичні візи. - ред.) торік перевищила 40%. Про це заявляють у бюро консульських служб Державного департаменту США. 2015-го відсоток відмов становив 34%. 2014 року цей показник перебував на рівні 27%. Приблизно таким він був і за рік до того. Загальна кількість виданих українцям американських віз 2016 року становила понад 72,5 тис. 2015-го їх видали ще більше - понад 77 тис.

Related

Події у світі 7354168627566629973

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item