Український круїзний лайнер раптово поплив до Ростова

Український круїзний лайнер типу річка-море "Генерал Ватутін" з невідомих причин змінив курс і вирушив у Росію.
Змінив курс після того, як вийшов з річки Дніпро.
1 червня судно вийшло з Києва, але не зайшло у черговий пункт призначення – порт Одеси. Спершу вирушило з Херсона до Ізмаїла, після чого здійснило перехід у Вилковому.
5 червня, о п'ятій годині ранку, лайнер вийшов із Вилкового і несподівано взяв курс на окупований Крим. Переночувавши біля берегів анексованого півострова, корабель відновив рух, згідно з даними трекера MarineTraffic, у напрямку російського Ростова-на-Дону, пише "Думская".
Автор: Думская
Лайнер рухається у Ростов
У компанії-оператора "Червона рута" кажуть, що не володіють інформацією про пересування судна.
Теплохід "Генерал Ватутін" побудували 1986 року на судноверфі в Німеччині за проектом 302. Після завершення будівництва надійшов до державного об'єднання "Укррічфлот", де працював на Дніпрі і Чорному морі. З 2005-го і до 2013-го теплохід працював на круїзній лінії "Київ - Ялта - Одеса" з зарубіжними туристами. 2013-2016 роках перебував на відстої у Києві, з минулого року працює на круїзній лінії "Київ - Одеса - Вилкове - Київ".
Автор: BlackSeaNews
Круїзер "Генерал Ватутін"
Круїзер "Генерал Ватутін"
Україна відновлює річкове й морське пасажирське сполучення з країнами Євросоюзу. 15 травня в країну вперше за три роки зайшов румунський круїзний теплохід "Принцеса Дніпра". Ним подорожували понад сотня туристів зі Швейцарії, Німеччини та США. "Принцеса Дніпра" розрахована на річкові подорожі. За вісім днів пройшла шість міст - румунське Фетешті, Одесу, Миколаїв, Херсон, Дніпро та Київ.

Related

Суспільство 6481161641495604859

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item