У Тернополі "свободівці" зірвали сесію міськради

Натовп людей біля міськради Тернополя

Під стінами Тернопільської міськради виникли бійки.

 
Сьогодні в Тернополі зірвали сесію міської ради. З самого ранку біля будівлі почалися бійки, а в сесійній залі стався конфлікт, повідомляє 112 Україна.
 
Відзначається, що це була вже третя спроба провести сесію.
 
"Конфлікт почався з того, що трьох депутатів виключили із фракції Свобода. Ряд депутатів знаходяться під стінами міськради і не можуть потрапити всередину. Правоохоронці перекрили рух на прилеглих вулицях, всіх перехожих перевіряли на металодетекторі. Одному з депутатів, що знаходяться в сесійній залі, стало погано", - йдеться в повідомленні.
 
Як пише місцеве видання 20 хвилин, у ході бійок біля міськради багато депутатів не змогли потрапити всередину будівлі. Також залишилися зовні депутати від Сободи, яких виключили із фракції.
 
Всього на сесії зареєструвалися 22 депутати (необхідний мінімум), але в ході подій їх кількість зменшилася до 15-ти чоловік, і сесія закрилася.
 
 
Як повідомлялось, раніше сесія міськради в Тернополі була зірвана 24 квітня. Причиною цього став конфлікт усередині фракції Свободи.
 
На початку квітня політвиконком партіїї прийняв рішення про виключення депутатів Романа Навроцького, Ігоря Турського та Івана Сороколіта. Вони нібито у своїх публічних виступах відходили від програмних засад партії і понад 100 разів голосували всупереч рішенню місцевої організації. Самі депутати не згодні з керівництвом Свободи.

Related

Події в Україні 5589425054484785947

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item