"У нас в бліндажах умови кращі" - показали як живуть бійці в госпіталі


Госпіталь в містечку Часів Яр біля Бахмута на Донеччині потребує ремонту. Фото із закладу опублікував волонтер Володимир Регеша.







"Ніхто в такі заклади від хорошого життя не їздить. Їдуть по допомогу. І зазвичай отримують її в повному обсязі. Стосовно медичної складової - тут питань немає. А от побуту немає взагалі. З "буфету" запашок. Меню накрило своїм різнобарв'ям - на вечерю рис і оселедець "другої свіжості".
Найбільше вразили санвузли. Від розгубленості не знаю, на чому робити наголос. В таких умовах "утримуються" наші святі воїни. У нас в бліндажах умови кращі, ніж там, де мали б бути всі умови для лікування людей. Тим паче - жінок, які віддали своє здоров'я війні. Це не просто неповага - це зневага в своїх найгірших проявах.
Як обухом по голові: "У нас всі лікарі скинулися і купили кришку на унітаз в один туалет". "Ніколи сюди не заходьте", - підвищеним тоном повторили тричі жінці, що ледь пересуває ногами", - написав на своїй сторінці в соцмережі Регеша.
У київський госпіталь з Донбасу привезли бійців із важкими пораненнями.
"Під реанімацією стоять родичі, плачуть. І немає цьому кінця, просто немає. Серед поранених половина хлопчаків по 20 років. Виглядають як підлітки, але тримаються", - пише Юсупова.

Related

Суспільство 5833045963456570548

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item