У Миколаєві прихильники "народної республіки" отримали п'ять років в'язниці

Прихильників "народної республіки" затримали в серпні 2015 року


П'ятеро осіб працювали в Миколаєві за завданням російських спецслужб.

 
У Миколаєві суд ухвалив обвинувальні вироки п'яти членам антиукраїнського угруповання, повідомляє прес-служба СБУ.
 
"Зловмисники к 2015 році за завданням російських спецслужб готували серію пропагандистських акцій напередодні святкування в Миколаївській області Дня незалежності. Вони мали забезпечити поширення антидержавної друкованої продукції в місцях масового скупчення людей у переддень свята у всіх районах обласного центру", - йдеться в повідомленні відомства.
 
Під час обшуку оперативники вилучили саморобні вибухові пристрої, гранати, пістолет-кулемет МР-40, друкарську антидержавну продукцію, спеціальну літературу для диверсійної роботи, а також список проукраїнських активістів регіону.
 
Затримані звинувачувалися в посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України, підтримку терористичної Новоросії і пропаганду так званої Миколаївської народної республіки.
 
За рішенням суду, двоє організаторів групи засуджені до п'яти років позбавлення волі. Ще три учасники групи отримали вироки з випробувальними термінами.
 
Ка повідомлялось, на початку червня суд ухвалив заочний обвинувальний вирок так званому міністру внутрішніх справ ДНР Олексію Дикому. Міліціонера-зрадника засудили до 12 років тюремного ув'язнення.
 
У Чернівцях прихильник ДНР отримав 11 років в'язниці

Related

Події в Україні 6613939407189104417

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item