Поліція Києва повідомила деталі замаху на подружжя чеченських добровольців, ветеранів АТО

Аміна Окуєва поранила стрілка, який намагався вбити її чоловіка
У результаті замаху на ветеранів АТО Аміну Окуєву та Адама Осмаєва госпіталізовано двоє чоловіків з вогнепальними пораненнями.
Поліція повідомила обставини замаху на Осмаєва та Окуєву на Подолі в Києві 1 червня.
Зокрема, кілера поранила сама Окуєва. Він вижив та перебуває в лікарні. Другим пораненим став Осмаєв, який отримав поранення грудної клітки.
"Чоловік, який назвався іноземним журналістом, завчасно домовився із подружжям про зустріч. Коли вони сіли в автомобіль, невідомий дістав із коробки пістолет Глок і вистрілив у груди Адаму Осмаєву. У відповідь Аміна зі свого пістолета Макарова зробила кілька пострілів у стрілка", - йдеться в повідомленні.
Поліція розглядає як основну версію злочину – патріотичну позицію подружжя.
Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом замаху на вбивство двох і більше осіб за ст. 15 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України.
Аміна Окуєва – дружина Осмаєва, брала участь в АТО. Осмаєв очолював чеченський добровольчий батальйон імені Джохара Дудаєва, який воює проти бойовиків Донбасу. Окуєва виконувала обов’язки прес-офіцера батальону Дудаєва, служила в полку Київ-2. Чеченський добробат почав діяти на Донбасі з початком російської агресії влітку 2014 року.








Раніше повідомлялося, що на Подолі відбувся замах на учасників АТО, які служили в лавах батальйону поліції Київ-2, Адама Осмаєва і Аміну Окуєву. Подія сталася на вул. Кирилівській о 16:49.

Related

Події в Україні 5426330617005395714

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item