Поліція виявила пляшки із запальною сумішшю в автомобілі лондонських терористів - ЗМІ

Поліцейські в присутності пожежних провели спецоперацію з вилучення пляшок із запальною сумішшю, їх вміст перебуває на експертизі
Співробітники правоохоронних органів Великобританії знайшли пляшки із запальною сумішшю в машині, яку використовували терористи для атаки на Лондонському мосту, повідомляє британський телеканал Sky News з посиланням на свої джерела.
"У багажному відділенні фургона нападників було виявлено близько десяти "коктейлів Молотова", - йдеться в повідомленні.
Також наголошується, що поліцейські в присутності пожежних провели спецоперацію з вилучення пляшок із запальною сумішшю, їх вміст перебуває на експертизі.
Раніше повідомлялося, що всіх затриманих у справі про теракт на Лондонському мосту відпустили без пред'явлення звинувачень (12 осіб були заарештовані 4 червня).
Перед цим поліція назвала імена виконавців теракту на Лондонському мосту: ними були 27-річний Курям Шазад Батт і 30-річний Рашид Редуейн.
Нагадаємо, лондонська поліція повідомила про три різних інциденти у столиці Великобританії, що трапилися в ніч на 4 червня на Лондонському мосту, ринку району Боро та районі Воксхолл. Інциденти на Лондонському мосту і на ринку Боро поліція оголосила терористичними актами. Операція в Воксхоллі не пов'язана з двома попередніми терактами.
Кількість госпіталізованих в результаті терактів в Лондоні становить 48 осіб. Загинуло 7 людей.
Як повідомили в МЗС, українців серед постраждалих у результаті лондонських терактів немає.
Відповідальність за теракт взяли на себе бойовики Ісламського держави.

Related

Події у світі 4675507558199523640

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item