В зоні АТО почали мовити два українські телеканали


В Авдіївці почали мовити телеканали "UA:Перший" і "ДоТеБе". Сигнал також покриває північні районів окупованого Донецька.
Про це інформує Нацрада України з питань телебачення і радіомовлення.
"З метою забезпечення трансляції передач українських телеканалів у містах Авдіївці, Ясинуватій і на прилеглих територіях телевізійні передавачі мережі "UA:Перший" (12 ТВК) і "ДоТеБе" (30 ТВК) перенесені із смт Очеретиного до Авдіївки, де змонтовані на об'єкті фахівцями Донецької філії Концерну РРТ. 8 червня о 17.30 зазначені передавачі розпочали роботу на новому об'єкті. Сигнал телеканалів із Авдіївки сягає також північних районів міста Донецька", - йдеться в публікації.
Телевізійний сигнал із смт Очеретиного не потрапляв до "лінії розмежування" через складний рельєф місцевості. Тому було вирішено перенести два передавачі, які діють на 12 та 30 телевізійних каналах, безпосередньо в Авдіївку.
Терористи ДНР і ЛНР абсолютно залежні від Росії, але це не окупація в чистому вигляді. Про це в інтерв'ю "Обозревателю" заявив заступник міністра з питань окупованих територій Юрій Гримчак. "Ознаки окупації прописані в міжнародних законах досить кваліфіковано. У відповідній конвенції міститься ряд критеріїв. Так ось, російські війська під категорію країни-окупанта Донбасу не підходять за формальними ознаками. Наприклад, частини, які заходять на нашу територію, не мають військових знаків, нашивок . Є так звані ДНР і ЛНР. Всі розуміють, що вони фінансово, матеріально абсолютно залежні від РФ і управляються нею. Але це не окупація в прямому сенсі цього слова ", - зазначив Гримчак.

Related

Гаряча новина 1794504749580617082

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item