Кілер, який вчинив замах на добровольців АТО Адама Осмаєва і його дружину Аміну Окуєву, почав давати свідчення і розповів свою версію под...


Кілер, який вчинив замах на добровольців АТО Адама Осмаєва і його дружину Аміну Окуєву, почав давати свідчення і розповів свою версію подій.
"У нього ще важкий стан Він коротко говорить, що хотів зробити подарунок", - повідомив начальник ГУ Нацполіціі в Києві Андрій Крищенко, передає "Інтерфакс-Україна", додавши, що для кваліфікації справи і притягнення до відповідальності стрільця матеріалів достатньо.
За словами Крищенка, слідство відпрацьовує кілька версій замаху на добровольців АТО.
"Про всі ниточки до Російської Федерації ми зараз розповідати не будемо. Є дуже багато цікавих версій і напрямків роботи, які ми досліджуємо ... Є зовнішні ознаки, які навіть доступні журналістам . Він приїхав з Росії, у нього багате кримінальне минуле, певні зв'язки", - сказав правоохоронець.
Крищенко також зазначив, що правоохоронці проводять масштабне розслідування по тому, як кілер був легалізований в Україні, як він отримав паспорти, вивчають його пересування, "але поки про конкретні висновки говорити рано".
За його словами, основним мотивом скоєння злочину слідство вважає патріотичну діяльність добровольців АТО.
"Ми переконані, що злочин пов'язаний з діяльністю Осмаєва і Окуевой не тільки в останні кілька років, але і раніше", - сказав глава київської поліції.
1 червня в Києві на Подолі було скоєно замах на відомих воїнів АТО - командира батальйону ім. Джохара Дудаєва Адама Осмаєва і його дружину Аміну Окуєву.

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item