Загострення в АТО: Четверо поранених

В АТО поранені четверо військових

З початку доби позиції військових обстріляли 46 разів.

 
У штабі АТО повідомляють про загострення на луганському напрямку. Зазначається, що все частіше застосовується зброя, заборонена мінськими угодами.
 
Військових на підступах до Кримського і Новотошківського обстрілювали зі ствольної артилерії калібру 122 і 152 міліметри, а також - із мінометів. Під ворожий вогонь потрапили українські позиції і поблизу Трьохізбенки, в районі Новоолександрівки та Новозванівки.
 
Тим часом, найбільш напруженою на Приморському напрямку була ситуація в районі Чермалик. Там по опорних пунктах сил АТО відкривався вогонь з мінометів калібру 120 міліметрів і застосовувалися "Гради". Неспокійно було поблизу Водяного і неподалік Гнутового.
 
На донецькому напрямку продовжують обстрілювати оборонні укріплення сил АТО в передмісті Авдіївки з піхотного озброєння, іноді - з мінометів калібру 82 міліметри. З цієї ж зброї били і в районі Верхньоторецька і Зайцевого. Поблизу Новгородського били зі стрілецької зброї, а неподалік від Троїцького застосовували великокаліберні кулемети.
 
Відзначається, що з початку доби внаслідок бойових дій четверо українських військових отримали поранення.
 
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ЗСУ і прикордонників обстріляли біля Павлополя.

Related

Події в Україні 35502230678992668

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item