Вимагаємо всеукраїнського референдуму з питання продажу землі - Михайло Головко


Уряд Гройсмана заявляє, що на вимогу Міжнародного валютного фонду потрібно запускати в Україні ринок землі. "Свобода" вважає ініціятиву Гройсмана незаконною, неконституційною і такою, що йде проти вимог українського суспільства.

Про це під час брифінгу у Верховній Раді заявив народний депутат України "свободівець" Михайло Головко.
"Більше 80% українців вважають, що земля ‒ не товар, а життєвий простір для існування нації. Ми вимагаємо проведення всеукраїнського референдуму, який би проявив волю народу", ‒ зазначив "свободівець".
Націоналіст зауважив, що успішні країни не продають землю, а українська влада підштовхує своїх громадян до висновку, що обійтися без зовнішніх кредитів і запозичень неможливо, а розпродати землю та стратегічні підприємства ‒ єдиний вихід.
"Замість того, щоб стимулювати розвиток фермерства, створювати сільгоспкооперативи, допомагати селянам, влада націлилася за безцінь, оптом і вроздріб розпродати Україну. "Свобода" виступає проти вільного ринку землі. Маємо законопроект "Про український державний земельний банк", який дозволить охочим продати свою землю, але тільки державі і за достойною ринковою ціною. А ті, хто хоче обробляти землю, зможуть отримати її в оренду, а також отримати кредити та техніку в лізинг і займатися фермерством. Земля має належати державі й українським громадянам, щоб наш народ не лишився на узбіччі життя", ‒ наголосив Михайло Головко.

Related

Політика 3466455717227991692

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item