У США почали діяти нові заходи безпеки в авіаперевезеннях

Одним із наступних заходів може стати заборона на перевезення ноутбуків
Міністр внутрішньої безпеки США Джон Келлі повідомив про введення нових заходів безпеки, які будуть діяти по відношенню до пасажирів літаків, що прилітають до країни.
Серед нових заходів безпеки введено нове сканування на наявність у людини слідів вибухових речовин і удосконалена вся система сканування пасажирів.
Міністр повідомив, що в майбутньому можливе також введення заборони на провезення в літаках ноутбуків, передає Fox News.
"До тих пір, поки ми не підвищимо стандарти безпеки, терористи будуть використовувати комерційну авіацію й шукати слабкі ланки ", - заявив Келлі.
26 червня Верховний суд США підтримав окремі положення імміграційного указу Трампа, який блокує поїздки в країну громадянам з низки країн Близького Сходу, а саме: Сирії, Судану, Ірану, Лівії, Сомалі та Йемену.
Згідно з рішенням суду, заборона поширюється тільки на тих іноземців, які не мають будь-яких "сумлінних відносин" з фізичною або юридичною особою з США.
Також зможе вступити в силу 120-денна заборона на в'їзд в країну біженцям, а влада отримає дозвіл видворяти деякі категорії прохачів притулку.
Таким чином, Верховний суд задовольнив запит Білого дому на відновлення дії низки положень указу. Остаточне рішення щодо імміграційного указу Трампа суд оголосить в жовтні 2017 року.
Президент США Дональд Трамп назвав рішення Верховного суду явною перемогою для національної безпеки США.

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item