Мороз зробив відверту заяву про загибель екс-керівника Фонду держмайна


Екс-спікер Олександр Мороз не вірить, що загибель його колишньої соратниці по Соціалістичній партії і керівника Фонду держмайна Валентини Семенюк-Самсоненко було самогубством.
Про це він розповів в інтерв'ю "Гордон".
"Я не вірю, що це був суїцид, і говорив про це слідчому. Я був на її могилі кілька разів, знаю її близьких, родину. Вона не могла із собою такого зробити. Крім того, вона була вірянкою.
Я впевнений, що вбили", - зауважив колишній політик.
"Вона дуже багато знала. Справа в тому, що у нас всі протиправні дії обертаються навколо власності в першу чергу. І там сходяться інтереси дуже багатьох. А вона робила аудіо- і відеозапис всіх рішень, які були проведені.
Мало хто знає, але від використання частки державної власності дохід в бюджет був більше, ніж за 17 попередніх років разом узятих. Потім вона перевела ці активи в кілька банків. Тобто вона була господиня ", - розповів Мороз.
Колишню голову Фонду держмайна Валентину Семенюк-Самсоненко 27 серпня 2014 року знайшли мертвою в її будинку в селі Чайка Київської області. На голові була виявлена вогнепальна рана, поруч з тілом - рушниця.
У квітні 2017 року кримінальне провадження за фактом смерті було закрите.

Related

Події в Україні 4401509034145127045

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item