Більшість українців не можуть платити за комуналку - опитування

Більшість українців не в змозі оплатити комуналку

У понад 60% опитаних погіршилося матеріальне становище за останній рік.

 
У понад 60% українців погіршилося матеріальне становище за останній рік, і вони не в змозі оплатити комуналку. Про це сказано в опитуванні соціологічної групи Рейтинг.
 
"За останній рік у понад 60% опитаних погіршилося матеріальне становище, у 30% воно не змінилося, тільки у 6% покращилося, а 2% не визначилися з відповіддю. Більше 60% опитаних не під силу оплачувати рахунки за житлово-комунальні послуги, 35% можуть їх оплачувати, ще 3% не визначилися", - йдеться в дослідженні.
 
При цьому на 97% опитаних позначилося підвищення цін на споживчі товари і послуги в цьому році.
 
Шістдесят п'ять відсотків опитаних причиною поганого економічного становища в країні вважають непрофесіоналізм і корупцію чинної влади, а 54% головною причиною назвали військові дії на сході країни.
 
Також 31% українців вважають, що винна нездатність Верховної Ради приймати потрібні країні закони, а 28% - непрофесіоналізм і корупція попередньої української влади.
 
"При цьому якщо на заході України основною причиною вважають військові дії на сході і непрофесіоналізм і корупцію попередньої влади, то на півдні і сході більше відзначають непрофесіоналізм і корупцію чинної влади", - наголошується в дослідженні.
 
Окрім цього, з твердженням, що Україна сьогодні знаходиться в стані хаосу, погоджуються 85% опитаних (кожен десятий не згоден), у стані розвалу - 75% (17% не згодні), у стані змін - 44% (50% не згодні), у стані розвитку - 21% (71% не згоден), у стані консолідації - 17% (58% не згодні).
 
Заразом були опитані 2 тис. респондентів шляхом особистого інтерв'ю. Аудиторія опитування: населення України від 18 років.
 
Раніше також в ООН заявили, що більшість українців - за межею бідності. Крім того, Україна втрачає позиції і в рейтингу щасливих країн.

Related

Політика 5301793109812374878

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item