Очільник столичної поліції розповів про легалізацію проституції


ro
Легалізація проституції не зменшить криміналізацію цієї сфери, вважає начальник Головного управління Нацполіціі в Києві Андрій Крищенко.
"Я ріс і виховувався в цій країні і не вважаю, що легалізація проституції - це правильно. Легалізувати - це як би підштовхувати жінок до цього заняття", - сказав Крищенко, передає "Інтерфакс-Україна".
На його думку, державі слід забезпечувати жінок рівними правами і умовами в навчанні і побудові кар'єри, а не заохочувати такий рід занять.
"Думаю, що ми можемо побудувати сильну Україну і без легалізації проституції. Хоча в Європі це є, але я не народився там і не жив, і у мене не той рівень толерантності саме до цього питання", - додав правоохоронець.
Начальник поліції Києва зазначив, що правоохоронці займаються розслідуванням фактів втягування в проституцію, створення місць розпусти, сутенерства і торгівлі людьми.
"Легалізація проституції вже точно не зменшить криміналізацію цієї сфери. Навіть якщо будуть легальні повії, які будуть платити податки, навколо них будуть нелегальні сутенери, кримінал: з них і гроші будуть вимагати, і напади здійснювати", - переконаний Крищенко.
Автор законопроекту про легалізацію проституції Андрій Немировський відкликав документ з Верховної Ради і замість нього вніс інший – про посилення покарання за неї.

Related

Гаряча новина 3072846619656811131

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item