Дипломатів РФ позбавили безкоштовного входу на пляжі в Нью-Йорку

Російські дипломати були позбавлені права на безкоштовне відвідування пляжів в американському Ойстер-Беї

Раніше співробітники російського диппредставництва отримували 100 безкоштовних перепусток на пляжі Ойстер-Бея.


Влада міста Ойстер-Бей в штаті Нью-Йорк відмовила російським дипломатам в праві на безкоштовне відвідування міських пляжів, повідомляє CBS New York.

Раніше місцева адміністрація щоліта видавала 100 безкоштовних перепусток співробітникам російського диппредставництва і їхнім сім'ям. Однак тепер їм доведеться нарівні з іншими відвідувачами платити за можливість засмагати і викупатися.
"Nyet", - так відповів мер Ойстер-Бея Джозеф Саладінона запит російських дипломатів про отримання 116абонементів цієї весни.
Саладіно зазначив, що дипломати з Москви, що працюють в ООН, повинні платити за вхід на пляж таксамо, як і інші жителі. Він також додав, що запропонувавдипломатам РФ придбати сезонні пропуски за 60доларів (за ціною, за яку їх купують резиденти Ойстер-Бея), однак відповіді поки неотримав.

В Ойстер-Беї, який розташований на острові Лонг-Айленд, розташовується чотири великі пляжі. Вхід на кожен з них коштує для жителів міста 20 доларів, для всіх інших - 50-60 доларів.

Нагадаємо, в кінці 2016 року США ввели нові санкції проти Росії за втручання у вибори президента. Держдеп оголосив персонами нон-ґрата 35 російських дипломатів. Крім того, були закриті житлові комплекси російських дипломатів в штаті Меріленд і в Нью-Йорку.

Related

Події у світі 5005096459292051600

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item