"Борг Януковича": Київ подасть апеляцію

Высокий суд Лондона решает судьбу долга Януковича

Високий суд Лондона продовжив термін подачі апеляції України на 14 днів, до 23 червня.

 
Україна подасть апеляцію на рішення Високого суду Лондона за борговим спором України та РФ щодо єврооблігацій у $3 млрд до 23 червня. Про це повідомляє Міністерство фінансів України.
 
"На засіданні, яке відбулося в англійському суді 26 травня 2017 року, суддя Блер продовжив термін подачі апеляції України на 14 днів (з 9 червня 2017 по 23 червня 2017 року). Відповідно, Україна подасть документи щодо апеляційного оскарження в цей продовжений термін", - йдеться в повідомленні.
 
Нагадаємо, 29 березня Високий суд Лондона ухвалив прискорений розгляд позову Росії до України про євробонди на $3 млрд. Суддя відкинув всі аргументи української сторони, зокрема зняв з Росії звинувачення у політичному тиску на Україну.
 
Київ має намір оскаржувати рішення Високого суду Лондона. Суд дав дозвіл на подачу апеляції.
 
Як повідомлялось, Росія подала позов до України у Високий суд Лондона із приводу боргу в 3 млрд доларів 17 лютого 2016 року. Україна повинна була відповісти на позов до 4 березня. 4 травня президент Петро Порошенко підписав закон про безстроковий мораторій на виплату Росії боргу.
 
У червні 2016 року Голосіївський районний суд Києва наклав арешт на "російський борг". А міністр фінансів Олександр Данилюк заявив, що Київ не бачить причин для повернення Росії боргу в 3 млрд доларів, які були отримані країною в період президентства Віктора Януковича.

Related

Економіка 7678284540730486574

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item